jeg gjør det bare ikke

En lattermild dag med festlige venner er en dag well spent, spør du meg. Jeg har tilbragt sikkert fem timer på IKEA med Christopher og Christine, og nå er jeg så sliten at jeg ligger flat som en pannekake.

Vi startet opp med en middag på IKEA, noe som alltid er veldig greit og velsmakende. Heia IKEA-kjøttboller med potet og brun saus! Vi er vel ikke de eneste som gjerne nyter en gormètmiddag i restauranten når vi først har somlet oss på IKEA?

Christopher: Ida, du må rydde av brettet ditt. Ida: Hallo. VET du hvem jeg er? Jeg GJØR det bare ikke. Og så lo vi godt da vettu, for i frykt for å få kjeft i form av “hvem tror du at du er”-kommentarer, labbet Christopher pent bort til kjøkkenet med matbrettet sitt. Det samme gjorde Christine, men den buldrende latteren min sørget for at alt falt av brettet hennes. Refererer til bildet.

Og så lo vi helt til Christopher åpnet en tube med IKEA-solkrem som luktet driiitgodt, og sprutet halve tuben i trynet mitt i et forsøk på å la meg få oppleve den friske duften. FAEN! Han fikk igjen. Solkrem i øyet, ingen slager. Solkremen drepte definitivt den gode stemningen. Helt til…

… Christopher skulle på sengejakt. Hahahaha. Da ble jeg i godt humør igjen. Og så fikk jeg kjøpt sånn cirka 70% av alt jeg skulle kjøpe, så det var jo en suksess. Helt til vi skulle få alt inn i bilen. Bilturen hjem vil jeg ikke gå nærmere inn på, men jeg er glad jeg overlevde, og til neste gang har jeg lært at det ikke funker å være tre stykker som “storshopper” når vi kjører Christophers bil. Takk for en knakandes festlig tur!

I morgen skal jeg på jobb, så nå skal jeg “skynde meg å kose meg” i min nye IKEA-stue før jeg hopper i køya. Og jeg har fått alle kommentarene deres til spa-konkurransen, altså. Tar meg bare litt tid å få godkjent alle : ) God natt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg